Një trëndafil për 4 të rëndë më 21 janar, Rama dhe ministrat homazhe në bulevardin 'Dëshmorët e Kombit'

Aktualitet
Një trëndafil për 4 të rëndë më 21 janar,

Kryeministri Edi Rama së bashku me familjarët e viktimave të 21 janarit ka mbajtur homazhe përkujtimore në Bulevardin ‘’’Dëshmorët e Kombit’’ para kryeministrisë.

Po sot Rama shpalli 4 viktimat e ’21 janarit’ në 10-vjetorin e ngjarjes ‘’Dëshmorë të Atdheut’’.

Ai kërkoi besim se drejtësia do të bëjë drejtësi për 21 janarin edhe pse diçka e tilë prej vitesh mungon.

ME TE LEXUARAT