Fierakët i këndojnë Erdoganit: Sa malet të rrojë

Aktualitet
Fierakët i këndojnë Erdoganit: Sa malet të rrojë

Bejtexhitë gjejnë gjithnjë një burim frymëzimi kur duan të bëjnë diçka. Kështu ka ndodhur edhe me grupin e Polifonisë së Guri Rrokajt, i cili i ka kushtuar një këngë Presidentit Erdogan pas lajmit se Turqia do të financojë ndërtimin e një spitali në Fier.

“Erdogani tha me gojë, Shqipërinë do ta ndihmoj”, thuhet në një pjesë të këngës, ndërsa më tej theksohet se “Turqia e ndihmoi Shqipërinë si nëna evlatin”.

Vargjet

Lajmi bukur mori dhënë, në gjithë botën sot po zjenë

Erdogani tha me gojë, Shqipërinë do ta ndihmoj

Shteti turk dhe Ankaraja tregoi dashurinë e saj

Shqipërisë iu gjend pranë, porsi nëna për evlanë

Në Turqi tek gjysmëhëna, Erdogan nuk bën më nëna

Burri i besës që s’të fal, tha të bëhet një spital

Lacin po nge në themel me gjithë lagje krejt po del

Do bëjë spitalin në Fier për të gjithë vilajetin

Ky Rexhep Taip Erdogan Presidenti turk me famë,

Për Shqipërinë do mbesë ikonë, sa more sa malet të rrojë!

ME TE LEXUARAT