Biden nis detyrën si President i SHBA: S’ka kohë për të humbur, tani fillon puna e vërtetë!

Bota
Biden nis detyrën si President i SHBA: S’ka kohë për

Presidenti Joe Biden nuk ka humbur kohë dhe menjëherë ka shkuar në Shtëpinë e Bardhë për të filluar punën si Presidenti i 46-të i SHBA.

Biden shkruan në Twitter se tani fillon puna e vërtetë teksa ai ka vendosur që sot të shkojë në zyrën ovale që të veprojë dhe njëkohësisht të lehtësojë jetës e familjeve amerikane.

Ai thekson se së bashku amerikanët do të ndërtojnë një SHBA më të mirë.

STATUSI NGA JOE BIDEN

Nuk ka kohë për të humbur kur bëhet fjalë për të trajtuar krizat me të cilat përballemi.

Kjo është arsyeja pse sot, unë jam duke shkuar në Zyrën Ovale për të marrë të drejtën në punë duke dhënë veprim të guximshëm dhe lehtësim të menjëhershëm për familjet amerikane.

Tani fillon puna e vërtetë, njerëz. Ndiqni së bashku në SHBA ndërsa ne ndërtojmë përsëri më mirë.

ME TE LEXUARAT