Merr drutë me vete për të ngrohur nxënësit, ky është mësuesi nga Pogradeci 

Aktualitet
Merr drutë me vete për të ngrohur nxënësit, ky

Kjo foto e një mësuesi nga Mokrra e Pogradec, i cili shihet duke shkuar në shkollë me një tufë drurësh në dorë për të ngrohur nxënësit e tij në këto ditë të acarta, është bërë menjëherë virale.

Kjo foto e një mësuesi nga Mokrra e Pogradec, i cili shihet duke shkuar në shkollë me një tufë drurësh në dorë për të ngrohur nxënësit e tij në këto ditë të acarta, është bërë menjëherë virale.

Bëhet fjalë për mësuesin Maliq Torra. Imazhi i këtij mësuesi i cili së bashku me çantën e punës mban edhe drutë është përdorur për të treguar edhe kushtet e vështira dhe mungesën e ngrohjen në shkollë.

 

ME TE LEXUARAT