Nuk hoqi çizmet në familjen e varfër, Leonora Jakupi masakrohet në rrjet

Showbiz

Këngëtarja Leonora Jakupi bashkë me Halil Kastratin dhe Bekim Jasharin kanë shkuar së bashku në një familje të varfër.

Të gjithë kanë shkuar në bashku në banesën e familjen e Bekim Gjeloshit, i cili është në gjendje të vështirë ekonomike.

Teksa jepnin lajmin se familja do të bëhej me një banesë të re, vëmendja e mediave ka shkuar tek këngëtarja Jakupi.

Kjo e fundit ka hyrë me çizme brenda në banesë, duke u komentuar pafund në rrjetet sociale.

Disa e kanë cilësuar si fyerje për familjen, veprimin e këngëtares Leonora Jakupi. Po ju si mendoni?

ME TE LEXUARAT