Gruaja kërkon të bëjë vaksinën e koronavirusit, pandemia nuk e lejon të ketë lidhje me burra të martuar

Bota
Gruaja kërkon të bëjë vaksinën e koronavirusit,

Një grua ka treguar se është e dëshpëruar për të bërë vaksinën në mënyrë që të mund të shkojë me burra të martuar. Që kur kaloi një divorc, Katherine, 50 vjeç, nga Lancaster, provoi takime konvencionale, por mendonte se burrat beqarë ishin të mërzitshësh. Ajo dëgjoi për IllicitEncounters.com dy vjet më parë dhe që nga ajo kohë është në lidhje me burra të martuar.

Katherine tregon se si ka ndikuar pandemia në jetën e saj seksuale dhe pse mezi pret të marrë vaksinën në mënyrë që të kthehet në jetën e takimeve online.

“Verën e kaluar unë isha në gjendje të shkoja në shumë takime me burra të martuar kur virusi ishte nën kontroll. Në mbylljen e dytë takova një baba të dy fëmijëve, të quajtur Fin.

Meqenëse unë jetoj vetëm, ne ishim në gjendje të takoheshim dhe të bënim seks , duke respektuar rregullat. Fatkeqësisht na u desh të ndërpresim takimet kur gruaja e Fin dyshoi pse ai po kalonte kaq shumë kohë duke bërë ‘ushtrime’ jashtë .

Unë nuk kam qenë në gjendje të gjej askënd tjetër që të ketë lidhje që nga ajo kohë, pasi të gjithë po presin vaksinat e tyre së pari.”– tha Katerinë.

”Tani ndihem e pashpresë dhe e vetme. Jam e dëshpëruar për të marrë vaksinën e covidit në mënyrë që të mund të dal përsëri dhe të kënaqem përsëri.

Unë nuk jam duke kërkuar për një burrë të dytë, unë vetëm dua të argëtohem, por të gjithë janë shumë të frikësuar nga virusi për t’u takuar. Ata që nuk kanë frikë kanë gra që mbajnë skedarë për vendndodhjen e tyre.”– shtoi ajo.

Sipas Katerinë, burrat e martuar janë më të respektueshëm dhe bujarë sesa burrat beqarë, ata e trajtojnë si një mbretëreshë.

IllicitEncounters, faqja e lidhjeve online kryesore në Mbretërinë e Bashkuar, vëzhgoi 1,500 anëtarë të saj dhe zbuloi se 65 përqind thanë se dëshironin vaksinën, në mënyrë që të kishin një lidhje.

Nga të anketuarit, 82 përqind pajtohen se marrëdhënia e tyre bashkëshortore ka patur probleme për shkak të kufizimeve të covidit.

Kur u pyetën për sa i takon rregullave të bllokimit të parë dhe të dytë, 61 përqind thanë se kishin hasur probleme më të shumta gjatë këtyre periudhave sesa në jetë normale.

“Marrëdhëniet kanë marrë një rrahje që kur të gjitha bllokimet dhe kufizimet kanë hyrë në fuqi për shkak të kovidit.

Shumë nga anëtarët tanë ndiejnë që presioni i jetës në martesë është amplifikuar për shkak të pandemisë dhe janë të dëshpëruar të shpëtojnë dhe të shijojnë një argëtim të të rriturve me njerëz me të njëjtin mendim.”- tha Jessica Leoni, eksperte e marrëdhënieve me seksin në IllicitEncounters.com.

“Me vaksinat në proces, duket se shumë njerëz dëshirojnë t’i mbajnë përpara se të takohen, në mënyrë që të kenë çështje të përgjegjshme dhe të sigurta.”– përfundoi ajo.

ME TE LEXUARAT