"Dilni jashtë", klientët harrojnë Covid-19 dhe tejmbushin lokalet në Itali, policia i përzë

Bota
"Dilni jashtë", klientët harrojnë Covid-19 dhe

talia është një nga shtetet europiane më të prekura nga koronavirusi dhe ndodhet në masa të rrepta anticovid-19.

Megjithatë ka plot qytetarë që nuk i respektojnë këto masa duke mbushur lokalet dhe të argëtohen me miqtë e tyre.

Në rrjete sociale janë publikaur foto dhe video të cilat janë bërë virale, ku shihen klientë të ndryshëm që të kenë mbushur lokalet dhe të shijojnë atmosferën nën ritmet e muzikës.

Ndërkohë në një video shihen policët që futen në lokal për të vendosur qetësinë dhe rendin, por klientët i përzënë të revoltuar. “Dilni jashtë, jashtë”, dëgjohen ta njëzëri.

https://twitter.com/robinmonotti/status/1350232937376215042

ME TE LEXUARAT