Xhamia në Shkodër e zhytur në ujë, ka 250 vite që 'noton' çdo dimër kur ka reshje shiu

Aktualitet
Xhamia në Shkodër e zhytur në ujë, ka 250 vite që

Pamjet që shihni më poshtë janë nga Shkodra, ku shihet xhamia e Plumbit krejtësisht e zhytyr në ujë.

Kohët e fundit pjesa më e madhe e Shkodrës ka qenë nën pushtetin e ujit pas reshjeve të shumta të shiut.

Uji është tërhequr ndërsa themelet e xhamisë janë nën ujë, pasi toka ku është ndërtuar është kthyer në një “gropë” që mbledh ujë.

Kjo xhami është ndërtuar rreth 250 vite më parë dhe është cilësuar si Monument Kulture i kategorisë së parë teksa banorët vendas shprehen se thuajse çdo dimër ndodh një gjë e tillë.

Pamjet janë të sotmet dhe janë publikuar në rrjete sociale.

ME TE LEXUARAT