Rama: Reçaku dëshmi e paharrueshme e pafajësisë së Luftës Çlirimtare të Kosovës

Politikë
Rama: Reçaku dëshmi e paharrueshme e pafajësisë së

Kryeministri Edi Rama, përmes një postimi në rrjetin e tij social Facebook ka përkujtuar masakrën e Reçakut, gjenocidit ndaj shqiptareve në Kosovë.

Ai shkuan se kjo ditë një dëshmi e paharrueshme e pafajësisë së Luftës Çlirimtare të Kosovës dhe një amanet i pashlyeshëm jo vetëm për Kosovën e lirë demokratike, po edhe për ndërgjegjen e botës së qytetëruar.

ME TE LEXUARAT