Nuk janë makinat luksoze/ Ja çfarë prodhonte më parë Lamborghini

Teknologji
Nuk janë makinat luksoze/ Ja çfarë prodhonte më parë

Ndoshta nuk e keni ditur por Lamborghini përpara se të prodhonte makinat luksoze, prodhonte traktorë.

Nuk është shaka. Madje, tani një nga modelet e vitit 1964 është në shitje dhe çmimi është 20.000 dollarë. Një shifër kjo relativisht e vogël për një markë si “Lambo”.

Ndërkohë versioni origjinal i këtij traktori është në muzeun Ferrucio Lamborghini.

 

ME TE LEXUARAT