Këto dy qytete të Shqipërisë kanë numrin më të lartë të automjeteve/ Ja kush vjen pas tyre

Aktualitet
Këto dy qytete të Shqipërisë kanë numrin më

Sipas një raporti të Drejtorisë së Përgjithshme të Transportit Rrugor në të gjithë vendin janë 648 mijë e 343 mjete aktive të regjistruara.

Referuar këtyre të dhënave, rezulton se në vend të parë për numrin e mjeteve aktive janë Tirana dhe Durrësi, që janë edhe qytetet më të mëdha. Ndërkohë, në fund të listës është Saranda me 13 mijë e 901 mjete aktive.

Qyteti i Laçit ka më shumë mjete aktive se Vlora, Berati dhe Gjirokastra. Ndërkohë edhe Shkodra regjistron më shumë mjete aktive se Elbasani dhe Korça.

ME TE LEXUARAT