Fushata zgjedhore/ Qeveria lejon tubimet politike deri në 50 persona

Kosovë&Rajon
Fushata zgjedhore/ Qeveria lejon tubimet politike deri në 50 persona

Qeveria e Kosovës ka bërë me dije sot vendimin për lehtësimin e masave  anti-Covid.

Në mesin e masave të ndërmarra, Qeveria ka vendosur që të lejojë grumbullimin e 30 personave në hapësira të mbyllura, kurse në sheshe publike lejohet grumbullimi i jo më shumë se 50 personave.

“Të gjitha tubimet publike të organizuara në hapësira publike të të gjitha formave, ndalohen në jo më shumë se 50 persona, me përjashtim të rasteve të lejuara me këtë vendim”, thuhet në vendimin e marrë nga Qeveria e Kosovës.

Ndërkohë do të vazhdojnë të jenë të ndaluara ceremonitë martesore dhe mortore.

ME TE LEXUARAT