Gjendja e akseve/ ARRSH: Përmirësim pasi reshjet e shiut e borës kanë pushuar, rënie gurësh vetëm në Elbasan-Rrogozhinë

Aktualitet
Gjendja e akseve/ ARRSH: Përmirësim pasi reshjet e shiut e borës

ARRSH ka lajmëruar përmirësim të gjendjes së akseve rrugore në të gjithë Shqipërinë. Sipas njoftimit zyrtar, reshjet tashmë kanë pushuar dhe rënie gurësh ka pasur vetëm në Elbasan-Rrogozhinë.

Edhe në këtë aks është ndërhyrë menjëherë duke bërë pastrimin e plotë. Të gjitha asket janë të kalueshme dhe pa probleme për qarkullimin rrugor.

STATUSI NGA ARRSH

?Reshjet e shiut dhe të borës kanë pushuar ? duke sjellë një përmirësim të gjendjes së akseve ?

?Në segmentin rrugor Elbasan-Rrogozhinë (Paulesh) ka pasur rrënie gurësh, janë marrë masa menjëherë nga grupi i punës ?dhe është bërë pastrimi i plotë i aksit ?

? Vazhdon puna për mirëmbajtjen rutinë.

Nuk ka problememe me qarkullimin në të gjitha akset kryesore ?

#ARRSH #MIE

ME TE LEXUARAT