Ilir Meta i prerë për çështjen e detit: Nuk lejoj cënim të Kushtetutës

Politikë
Ilir Meta i prerë për çështjen e detit: Nuk lejoj

Presidenti i vendit Ilir Meta, me anë të një postimi në “Facebook”, shkruan se për çështjen e detit, nuk do të lejojë cenim të Kushtetutës.

Meta thekson se nuk bën asnjë kompromis me të drejtat sovrane dhe interesin kombëtar të shqiptarëve.

Postimi i presidentit Ilir Meta:

Garantoj çdo shqiptar: Për “Detin” nuk lejoj cenim të Kushtetutës, të drejtave sovrane dhe interesit kombëtar.

ME TE LEXUARAT