"Vuajnë mungesën e rrugës", Kryemadhi në Elbasan, ndan shqetësimet e banorëve

Politikë

Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi është takuar sot nga afër me banorë të Elbasanit, të cilët i kanë shprehur shqetësimet e tyre.

Enveri nga Librazhdi e ka shënuar në kalendar datën 25 Prill 2021.

“Prej vitesh vuajmë mungesën e rrugës, edhe pse jetojmë shumë afër qytetit.”- mu shpreh.

Si ai edhe shumë banorë të tjerë në Elbasan mezi e presin datën e ndryshimit, për të sjellë një realitet tjetër, me punësim dhe mundësi për familjet e tyre.

ME TE LEXUARAT