Protesta vazhdon para Drejtorisë së Policisë, hidhet gaz lotsjellës

Aktualitet
Protesta vazhdon para Drejtorisë së Policisë, hidhet gaz

Protesta është zhvendosur tek Drejtoria e Policisë.

Të rinjtë, njëri pas tjetrit kanë mbërritur në këtë zonë, duke përshkruar pjesën tjetër të Tiranës dhe duke shkatërruar gjithçka që kanë gjetur para.

Por tek Drejtoria e Policisë janë pritur ndryshe. Të rinjve u është hedhur gaz lotsjellës nga efektivët e policisë.

Policia ka bërë disa shoqërime nga protesta e sotshme nga e cila nuk kanë munguar edhe fragmentet e dhunës.

ME TE LEXUARAT