Këto janë 10 gjërat që burrat duan në shtrat por nuk i thonë

Soft
Këto janë 10 gjërat që burrat duan në shtrat por nuk i

Ka disa gjëra shumë të thjeshta që mund të bëni për t’i ndezur gjërat në shtrat. Ndoshta ai s’po jua thotë, ose po mendon si të gjejë mënyrën e duhur, por fatmirësisht, për këtë s’do të jetë nevoja sepse gjithë përgjigjet i keni këtu:

#1 – Aplikoni parfum.

#2 – Vishni të brendshme seksi.

#3 – Lëreni atë të udhëheqë. Burrave u pëlqen kontrolli, kështu që, të paktën, jepjani këtë kënaqësi në shtat.

#4 – Tregojini me fjalë se çfarë doni, madje, ekzagjerojeni pak dhe shfaqni pasion.

#5 - Tregohuni pak "të zhurmshme”. Është e vështirë për një burrë të kuptojë a jeni të kënaqura apo jo, nëse jeni të qeta. Gjithsesi, sigurohuni mos ta teproni, pasi burrat arrijnë ta kuptojnë.

#6 – Thërrite në emër gjatë seksit.

#7 – Bëhu ti ajo që e inicion seksin. Nuk duhet t’ju kujtojë gjithnjë ai.

#8 – Jini mendjehapur. Flisni për fantazitë tuaja më të çmendura dhe më pas, realizojini ato!

#9 – Udhëhiqni ju! Në raste të tjera, duhet ta lini atë të relaksohet dhe ta merrni ju situatën në dorë.

#10 – Surprizojeni atë me seks oral.

ME TE LEXUARAT