Kërcënohet zëvendësministri i Punëve të Brendshme, policia nis hetimet

Kosovë&Rajon
Kërcënohet zëvendësministri i Punëve të Brendshme,

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Zafir Berisha është kërcënuar.

Lajmi është bërë i ditur nga Ministria e Punëve të Brendshme.

MPB thotë se rasti është hapur në Policinë e Kosovës.

“MPB mund të konfirmojë se zëvendësministri i MPB-së që është kërcënuar dhe ka hapur rast në polici, është z. Zafir Berisha”, thuhet në njoftimin e MPB-së.

ME TE LEXUARAT