Zbardhet Dardha, reshje bore në Korcë

Aktualitet
Zbardhet Dardha, reshje bore në Korcë

Duket se edhe Shqiperia ka hyre ne ate qe njihet si klime dimerore pasi ka pasur reshje bore ne disa zona te vendit.

Ulja e ndjeshme e temperaturave ka sjellë reshjet e para të borës në juglindje të vendit, më konkretisht në fshatin turistik të Dardhës.

Reshjet janë me intesitet të ulët, ndërsa kanë nisur prej gati 1 ore dhe janë ende të pranishme në lartësi mbi 1.200 m.

Sipas zyrtarëve të autoritetit lokal rrugor, reshjet e pakëta do të përfshijë fshatrat turistikë Dardhë, Voskopojë dhë Qafë Qarrin, ndërsa kontraktorët janë në gatishmëri për çdo situatë.

ME TE LEXUARAT