Shkarkohet nga detyra gjyqtari i Shkodrës, Albano Çepele

Aktualitet
Shkarkohet nga detyra gjyqtari i Shkodrës, Albano Çepele

Shkarkohet nga detyra gjyqtari i Shkodrës, Albano Çepele. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit evidentoi mungesë burimesh për blerjen e një apartamenti, dyshime për veprime korruptive dhe probleme me profesionalizmin.

Problem edhe gjendja shëndetësore, pasi gjyqtari Çepele vuan nga një sëmundje që i vështirëson aktivitetin fizik.

ME TE LEXUARAT