Zbulohet misteri i makinave të fundosura në detin e Sarandës, 20 vite më parë...

Aktualitet
Zbulohet misteri i makinave të fundosura në detin e Sarandës, 20

Ditën e djeshme disa zhytës profesionistë kanë zbuluar në thellësinë e Jonit dy automjete të mbytura.

Një ngjarje kjo tepër e mistershme, për vetë faktin se si dhe kur u mbytën këto makina.

Bëhet me dije se rreth 20 vite më parë në Sarandë-Korfuz është mbytur një traget me pasagjerë dhe makina.

Mendohet se këto dy automjete i përkasin asaj ngjarje, dhe siç shihet në video makinat janë gërryer nga uji me kripë, e u ka mbetur vetëm skeleti.

ME TE LEXUARAT