Rama: Javën e ardhshme do të zbllokojmë procesin për Aeroportin e Vlorës

Politikë
Rama: Javën e ardhshme do të zbllokojmë procesin për

Kryeministri Edi Rama nga kryeministria ka deklaruar se javën e ardhshme do të zbllokojnë procesin për Aeroportin e Vlorës, për të nxjerrë fituesin.

"Dëshiroj të shpresoj që shumë shpejt do të jemi këtu përsëri me ndihmën e zotit sepse mbase javën ne ardhshme do të zhbllokojmë dhe procesin për aeroportin ndërkombëtar të Vlorës për të cilin kemi bërë përpjekje, të cilin e konsideroj një tjetër gur të rëndësishëm, të cilin luftojmë ta kemi si një realitet të plotësuar në këtë 10 vjeçar që kemi hyrë", tha Rama

ME TE LEXUARAT