Apeli i fortë i Yuri Kim: Kriminelët futini në burg, lërini fëmijët të jenë fëmijë

Politikë
Apeli i fortë i Yuri Kim: Kriminelët futini në burg, lërini

Ambasadorja amerikane në Tiranë Yuri Kim, percolli nje tjeter mesazh per luften ndaj krimit me rastin e ditës Ndërkombëtare të Abuzimit ndaj Fëmijëve duke apeluar që kriminelët të vendosen para drejtësisë.

“Në ditën Botërorë për parandalimin e Abuzimit ndaj Fëmijëve, ne kujtojmë detyrën tonë për të krijuar një vend më të sigurt për rritjen e fëmijëve.

Shqipëria mund të luftojë abuzimin dhe neglizhimin e fëmijëve duke zbatuar ligjin dhe duke punuar me shoqërinë civile.

Vendosni kriminelët në burg dhe lërini fëmijët të jenë fëmijë”, shkruan ambasdorja në rrjetin social “Facebook” te publikuar ne faqen zyrtare te ambasades se SHBA ne Tirane.

ME TE LEXUARAT