Mister në detin e Sarandës, zbulohen dy makina të fundosura në thellësi

Aktualitet
Mister në detin e Sarandës, zbulohen dy makina të fundosura

Zhytësit e Spiranca Diving Center kanë zbuluar në ujërat e detit në Sarandë 2 automjete.

Mbetet enigmë arsyet dhe koha e mbytjes së këtyre automjeteve në det.

Ndërkohë,  siç duket nga pamjet e siguruara më poshtë dy automjetet janë thuajse të shkatërruara.

 

https://youtu.be/gkG5hK5t85E

ME TE LEXUARAT