Drafti në Kuvend/ Pas BKH, Shqipëria me detektivë privatë!

Aktualitet
Drafti në Kuvend/ Pas BKH, Shqipëria me detektivë privatë!

TIRANË- Në një kohë kur Byroja Kombëtare e Hetimit është në fazën finale të krijimit duke përzgjedhur kandidatë e saj, në parlament deputetët kërkojnë krijimin e një Byroje private hetimi me anë të një projektligji për dedektivët privatë.

Ky draft i siguruar është depozituar në parlament dhe është në fazën e shyqrtimit për të marrë voten e ligjvënësve. Drafti mban firmën e deputetit nga listat e opozitës parlamentare Selami Jenisheri i cili njëherazi është kreu i partis së bashkimit popullor të pensionistëve shqitparë.

Por çfarë parashikon ky propozim dhe hetimet që do të kryejnë dedektivët privatë.

ME TE LEXUARAT