Situata e COVID-19 në Shqipëri, Komiteti Teknik i Ekspertëve paralajmëron deklaratë për mediat

Aktualitet
Situata e COVID-19 në Shqipëri, Komiteti Teknik i Ekspertëve

Ashtu siç e kanë paralajmëruar një javë më parë, Komiteti Teknik i Ekspertëve do të dalë në një konferencë për mediat pasditen e kësaj të marte.

Ata do të raportojnë mbi situatën e koronavirusit në Shqipëri dhe zhvillimit të shifrave, por nuk dihet nëse do të deklarojnë masa të reja në vend.

Grupi i ekspertëve të shëndetësisë do të dalë në një komunikatë në orën 15:30.

ME TE LEXUARAT