KLGJ kualifikon Darjel Sinajn për anëtar të Gjykatës së Lartë

Aktualitet
KLGJ kualifikon Darjel Sinajn për anëtar të Gjykatës së

Këshilli i Lartë Gjyqësor ka kualifikuar Darjel Sinën në Gjykatën e Lartë, pas përfundimit të procedurave të verifikimit të thelluar të kushteve dhe kritereve ligjore,pasurisë dhe figurës.

Gjithashtu Këshilli vendosi kualifikimin e kandidatit Eriol Roshi dhe vijimin e procedurave të emërimit në Gjykatën Administrative të Apelit.

Njoftim për shtyp datë 13 Nëntor 2020

Sot në datën 13.11.2020, Këshilli i Lartë Gjyqësor zhvilloi mbledhjen plenare të radhës, në të cilën shqyrtoi çështjet si vijon:

Në përfundim të procedurave të verifikimit të thelluar të kushteve dhe kritereve ligjore,pasurisë dhe figurës, të kandidatit të katërt për gjyqtar në Gjykatën e Lartë, nga radhët e juristëve të spikatur, z.Darjel Sina, Këshilli vendosi kualifikimin e tij si dhe vijimin e procedurave të emërimit në Gjykatën e Lartë. Gjithashtu, pas kryerjes së verifikimit të plotë të kushteve dhe kritereve ligjore të

kandidimit, Këshilli vendosi kualifikimin e kandidatit z.Eriol Roshi dhe vijimin e

procedurave të emërimit në Gjykatën Administrative të Apelit.

ME TE LEXUARAT