Covid-19/ Komiteti Teknik i Ekspertëve publikon masat e reja

Aktualitet
Covid-19/ Komiteti Teknik i Ekspertëve publikon masat e reja

Ne mbledhjen e fundit, Komitetin Teknik i Eksperteve, pasi kemi analizuar situaten dhe risqet, ecurine e epidemise ne vend dhe pergjigjen e qytetareve ndaj masave te ndermarra dhe kemi vendosur:

1. Te ndalohen grumbullimet me me shume se 10 persona ne vende te hapura dhe te mbyllura

2. Te ndalohen mbledhjet partiake dhe tubimet

3. Konferencat, ceremonite e festave, ceremonite martesore dhe organizimet pertej familjare te ceremonive mortore, deri ne nje urdher te dyte

ME TE LEXUARAT