"Unë i fitova zgjedhjet", Trump nuk i ndahet Biden, twitter "korigjon" postimin

Bota

Ne SHBA vazhdojne debatet dhe pretendimet ne lidhje me zgjedhjet presidenciale.

Presidenti amerikan Donald Trump thote se eshte ai fituesi i zgjedhjeve duke akuzuar per manipulime kandidatin demokrat Joe Biden.

Në një postim në Twitter, Trump shkroi me germa te medha: UNË I FITOVA ZGJEDHJET.

Sipas nje projektimi të CNN, fituesi i Presidencialeve në SHBA është Joe Biden që mori 306 vota elektrorale, ndërsa Trump nga ana tjetër numëron 232 të tilla.

Tvvitter ka mbajtur qendrim ndaj postimit te presidentit Trump duke shenuar se: “Në bazë të të dhënave zyrtare, fituesi është i zgjedhjeve është dikush tjetër”.

ME TE LEXUARAT