Tragjike, 4-vjeçari humb të dy prindërit nga koronavirusi

Bota
Tragjike, 4-vjeçari humb të dy prindërit nga koronavirusi

Një djalë katër vjeçar ka mbetur jetim pasi të dy prindërit e tij vdiqën papritur nga virusi korona brenda disa muajsh nga njëri-tjetri.

Familjarët e Raiden Gonzalez shpresojnë të organizojnë një ditëlindje ekstra të veçantë për të pas një viti të vështirë në të cilin babai i tij, Adan, 33 vjeç dhe nëna Rozie, 29-vjeçe vdiqën.

Familja, banuese në San Antonio, Texas, është goditur rëndë nga pandemia dhe gjyshja Rozie Salinas i tha NBC News se Raiden i thotë asaj se dëshiron që mamaja e tij të kthehet.

Dad Adan, shofer kamioni, u sëmur pasi një bashkëpunëtor i kontraktoi sëmundjen. Ai u shtrua në spital menjëherë më pas dhe vdiq nga virusi më 26 qershor.

Gruaja Mariah, mësuese, ishte ende u pikëlluar nga humbja e burrit të saj kur gjithashtu u infektua nga koronavirusi në tetor.

Ajo vdiq më datë 5 të atij muaji. Spitali më vonë konfirmoi se ajo ishte testuar pozitive.

ME TE LEXUARAT