Sistemi shëndetësor në Greqi në kolaps, spitali i Selanikut s'ka më vende për pacientë

Kosovë&Rajon
Sistemi shëndetësor në Greqi në kolaps, spitali i Selanikut

Kambana e alarmit po bie nga drejtorët e Klinikave të Spitalit “Papanikolaou” në Selanik, të cilët përmes një njoftimi shprehen se ky institucion shëndetësor nuk mund të trajtojë raste të reja, pasi nuk kanë më kapacitet.

Shtretërit në dispozicion për pacientët me Covid në Papanikolaou janë “100% të mbuluara”, theksojnë drejtorët e Klinikave të Spitalit të përfshirë në menaxhimin dhe trajtimin e pacientëve me Covid.

“Spitali ynë nuk mund të pranojë më pacientë të tjerë Covid”, thuhet në deklaratë.

ME TE LEXUARAT