Kim në mbështetje të Reformës në Drejtësi: SPAK po lufton korrupsionin dhe krimin e organizuar

Aktualitet
Kim në mbështetje të Reformës në Drejtësi: SPAK po

Yuri Kim, ambasadorja e Shteteve të Bashkuara në Shqipëri ka postuar në rrjetin social Twitter duke mbështetur hetimet  e SPAK.

Postimi i plotë:

Hetimet dhe aktakuzat e qëndrueshme të SPAK janë inkurajuese - një shenjë e qartë që SPAK po ecën përpara hap pas hapi për të luftuar korrupsionin dhe krimin e organizuar. Qëndro i ashpër. Vazhdoni të bëni punën tuaj të rëndësishme. SHBA-ja është me njerëzit e Shqipërisë në mbështetje të Reformës në Drejtësi!

 

ME TE LEXUARAT