Gjermania sheh dritë në fund të tunelit, Merkel për Covid 19: Numrat po stabilizohen, por shumë ngadalë

Bota
Gjermania sheh dritë në fund të tunelit, Merkel për Covid

Numrat e Covid-19 po stabilizohen, por shumë ngadalë, deklaroi sot kancelarja gjermane Angela Merkel, në mbledhjen me anëtarët e partisë së saj CDU.

Angela Merkel shprehu shqetësimin e saj personal për zhvillimet e pandemisë në Gjermani, në funksion të një takimi, po sot, me ministrat dhe presidentët e landeve, të mbledhur për të vlerësuar efektet e gjysmë-bllokimit të lëshuar më 2 nëntor në territorin federal.

Sipas ekspertëve politikë, kancelarja dëshiron të vendosë një ndalim më të rreptë të kontakteve.

ME TE LEXUARAT