“E fërkova nga shalët”, u arrestua për përdhunimin e të miturës, lirohet i moshuari

Aktualitet
“E fërkova nga shalët”, u arrestua për

Është liruar nga qelitë e paraburgimit 72-vjecari Bajram Tusha, i akuzuar për përdhunimin e një 17 vjeçareje.

I moshuari ka qëndruar rreth 7 muaj në burg. Gjykata e Sarandës ka zëvendësuar masën e sigurisë për të nga “Arrest ne burg” në “Arrest në shtëpi”.

Tusha i akuzuar për marrëdhënien seksuale me të mitur. Tusha kishte kërkuar zëvendësim e kësaj mase sigurie edhe në korrik, por nuk i ishte pranuar.

Në një nga përgjimet, Tusha dëgjohet të flasë në telefon me një person tjetër i identifikuar si Malo Pirro.

Gjatë kësaj bisede, Tusha pranon abuzimin me 17 vjeçaren.

I rëndë është fakti se Tusha pranon se ky episod ka ndodhur kohë më parë.

Përgjimi:

Malo Pirro: Hë mo?

Bajo Tusha: Ajde pak, të morën në pyetje?

Malo Pirro: eeeee…

Bajo Tusha: Co themi?

Malo Pirro: S’di gjë unë, se njoh fare i thashë mo. Eeee unë se njoh fare i thashë.

Bajo Tusha: Unë e hëngra…gabova..pranova gjithë fajin, i thashë vetëm një herë e kam fërkuar nga kofshët e vogla thashë, para ca vjetësh e më erdhi keq i thashë….Eee po ç’të thotë ajo pa nëpër shalë e fërkova…dhe unë se kam futur brenda i thashë…

ME TE LEXUARAT