Armenia në kaos: Parandaluam vrasjen e kryeministrit nga opozita

Bota
Armenia në kaos: Parandaluam vrasjen e kryeministrit nga opozita

Shërbimi i Sigurisë Kombëtare në Armeni deklaroi se parandaloi një tentativë për vrasjen e kryeministrit Nikol Pashinyan.

Institucioni i sigurisë akuzoi se kryeministri u tentua që të eliminohet nga opozita armene me qëllim marrjen e pushtetit.

“Të dyshuarit po planifikonin të uzurponin ilegalisht pushtetin duke vrarë kryeministrin” deklaroi Shërbimi i Sigurisë Kombëtare.

Nga e marta në Armeni vijojnë protestat që kërkojnë largimin e kryeministrit, pasi e akuzojnë për kapitullimin dhe tërheqjen nga lufta me Azerbajxhanin në Nago-Karabak pas gjashtë javësh betejë.

ME TE LEXUARAT