Gjonaj inspektim blic në burgun e Reçit, kontroll për masat e sigurisë dhe ato anti-COVID

Aktualitet
Gjonaj inspektim blic në burgun e Reçit, kontroll për masat e

Ministrja e Drejtësisë Etilda Gjonaj ka bërë një inspektim blic në burgun e Reçit për kontroll personal për masat e sigurisë dhe parandalimin e pandemisë.

Mësohet se Gjonaj ka kërkuar dyfishim të komunikimit online të të dënuarve me familjarët.

Në këtë takim ajo ka biseduar me të gjithë ekipin e sigurisë në IEVP Reç, duke njoftuar linjë të hapur komunikimi me stafin e burgjeve për çdo problematikë.

ME TE LEXUARAT