Rakacolli: Shqipëria nuk ka sistem shëndetësor të fortë!

Politikë
Rakacolli: Shqipëria nuk ka sistem shëndetësor të

Masat e fundit e propozuara nga Komiteti i Ekspertëve dhe miratimi e hyrja në fuqi nga dita e mërkurë kanën gjallur reagime të ndryshme mbi efektivitetin e tyre.

Ndonëse në një situatë të tillë jo normale, sistemi shëndetësor në Shqipëri mbetet i dobët.

Teksa debatohej në studion e Spotlight nga Alban Dudushi, në Vizion Plus, këtë gjë e ka pranuar vetë zv. ministrja e Shëndetësisë e cila është shprehur se Shqipëria nuk ka një sistem shëndetësor të fortë.

“Ka diçka të mirëpërcaktuar për kushtet e Shqipërisë. Të mendojmë që jetojmë në Shqipëri. Dhe të mendojmë se çfarë sistemi shëndetësor, nuk jemi vend me një sistem shëndetësor të fortë, jemi një vend me një sistem shëndetësor, i cili vetëm në 2013-ën si ishte dhe si kandryshuar…”

ME TE LEXUARAT