Izolimi i pjesshëm në Shqipëri/ Forca të shumta policie në qytete për të garantuar zbatimin e rregullit

Aktualitet
Izolimi i pjesshëm në Shqipëri/ Forca të shumta policie

Mbrëmë nisi izolimi i pjesshëm. Nga ora 22:00 deri në 6 të mëngjesit u ndalua lëvizja, u mbyllen bare e restorante.

Korrespondentët tanë në qytetet e tjera të vendit na sjellin çastet e para të hyrjes në fuqi të masave të reja. Ndjekim vëzhgimet e gazetarëve dhe operatorëve tanë në rrethe.

ME TE LEXUARAT