Foto/ U dogj poshtë Urës së Lanës, pamjet e rënda të kufomës

Aktualitet

Personi që humbi jetën nga zjarri natën e sotme, ishte karbonizuar thuajse plotësisht.

Viktima dyshohet të jetë endacak dhe zjarri mendohet se e ka përfshirë aksidentalisht.

Paraprakisht thuhet se endacaku kishte ndezur një zjarr poshtë urës pranë Ministrisë së Jashtme dhe ndoshta nga pakujdesia është përfshirë nga flakët.

Mjekët janë përballur me një skenë të rëndë në vendin e ngjarjes ku burri ishte thuajse plotësisht i djegur.

Kanë qenë qytetarët ata që kanë lajmëruar policinë.

ME TE LEXUARAT