Drejtori i OBSH për Europën: Vetëm testimi nuk është një zgjidhje magjike kundër COVID!

Aktualitet
Drejtori i OBSH për Europën: Vetëm testimi nuk është

Drejtori i OBSH për Europën Dr. Hans Kluge vuri theksin se vetëm testimet nuk janë zgjidhja magjike për parandalimin e COVID-19. Ai vuri theksin se testimi, gjurmimi, dhe izolimi janë hallka shumë të rëndësishme .

"Vetëm testimi nuk është një zgjidhje magjike, por duhen edhe hapat e tjerë se unë e shoh në Belgjikë, që nuk mund t'ia dalë, testimi është i rëndësishëm, pro pastaj duhet të ndiqet reth për ta ndaluar, duhet të një testim më i shpejt prandaj i rëndësishëm që OBSH të vijojë këtë koordinim sidomos me testimin e shpejt prandaj ne do mundohemi që t'i sjellim sa më shpejt në Shqipëri", tha Kluge .

ME TE LEXUARAT