Departamenti amerikan i shtetit bllokon mesazhet që vijnë për Biden

Bota
Departamenti amerikan i shtetit bllokon mesazhet që vijnë për

Një sërë mesazhesh nga udhëheqësit e huaj drejtuar presidentit të zgjedhur Joe Biden janë dërguar në departamentin e shtetit, por administrata e Trump po pengon që ky i fundi të ketë qasje, sipas zyrtarëve të departamentit të shtetit, raporton CNN.

Ekipi i Biden është në kontakt të vazhdueshëm me qeveritë e huaja pa përfshirjen e departamentit të shtetit dhe pavarësisht situatës Biden ka komunikuar me udhëheqës të shumtë, përfshirë Angela Merkel dhe Justin Trudeau.

Jo vetëm që departamenti i shtetit po pengon Biden të marrë mesazhet por edhe po pengon faktin që presidenti i zgjedhur të komunikojë më udhëheqës të tjerë.

ME TE LEXUARAT