Mbyllja e pjesshme/ Si mund të aplikoni për të marrë ‘leje për dalje’ në E-Albania

Aktualitet
Mbyllja e pjesshme/ Si mund të aplikoni për të marrë

Duke filluar nga sot në orqn 22.00 deri nesër në orën 06.00, nuk do të lejohet lëvizja e qytetarëve, në zbatim të masave ndaj koronavirusit.

Ndërsa qytetarët detyrohen të qendrojnë brenda, një kategori e caktuar mund të lëvizë për punë.

Personat që lëvizin për arsye pune apo të domosdoshme duhet të pajisen me autorizim në portalin e-Albania.

Lajmi i fundit ju tegon se ku mund të aplikoni për leje dhe cilat kategoi.

Leje per dalje (sherbimi per qytetaret per arsye pune dhe arsye te domosdoshme) https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx?service_code=13659

Leje qarkullimi per nevojat e subjekteve (sherbimi per bizneset per transport stafi dhe qarkullim per sherbimet e subjekteve) https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx?service_code=13835

Kujtojmë që personeli i shëndetësisë dhe punonjësit e strukturave të shërbimeve kritike përjashtohen nga rregulli i aplikimit në portalin e-Albania, duke patur dokumentacionin që vërteton punësimin pranë institucioneve përkatëse;

Policia e Shtetit do ndëshkojë me masë administrative cilindo që do të konstatohet në shkelje të masave kufizuese që kanë si qëllim parandalimin e përhapjes së COVID-19.

ME TE LEXUARAT