Lëvizje në Qeveri, koordinatori i PD emërohet zv.ministër i Ekonomisë dhe Financave

Politikë
Lëvizje në Qeveri, koordinatori i PD emërohet zv.ministër i

Besart Kadia do të jetë pjesë e qeverisë aktuale të udhëhequr nga PS. Ai është emëruar zv/ministër i Ekonomisë dhe Financave dhe do të jetë zëvendës i Anila Denajt.

Kadia ka qenë pjesë e PD, pasi ka qenë anëtar i Këshillit Kombëtar si dhe është në skuadrën e Koordinatorëve Kombëtarë të selisë blu.

Nuk dien ende arsyet e kësaj lëvizje të papritur të Kadias nga e opozita e djathtë tek qeveria e së majtës.

Ai madje vijon të mbajë ende detyrën e koordinatorit në PD si dhe përfaqëson Sekretariatin e ”Sipërmarrjes së Lirë” brenda selisë blu.

ME TE LEXUARAT