Kishte shenja të COVID, ndërron jetë në moshën 60 vjeçare mësuesi në Fier

Aktualitet
Kishte shenja të COVID, ndërron jetë në moshën 60

Një mësues nga Fieri i cili kishte shfaqur shenja të COVID ka ndërruar jetë.

Bëhet fjalë për mësuesin Gramoz Abedinaj nga Roskoveci i moshës 60 vjeçare.

Dyshohet se shkak për vdejen ne tij është bërë COVID, por ende nuk është konfirmuar nëse ka qenë pozitiv.

Burime nga mjeksia e Fierit thonë se ende nuk ka ardhur pergjigja e tamponit por ai kishte shenja te COVID dhe për këtë arsye i është bërë tamponi.

Ditët e fundit në vendin tonë situata e COVID është bërë shqetësuese pasi kemi një rritje të lartë të rasteve ditore dhe të vdekjeve.

ME TE LEXUARAT