Gjyqtarja me COVID-19, shtyhet gjyqi për shqyrtimin e padisë së një prej kandidatëve të skualifikuar nga gara për BKH

Aktualitet
Gjyqtarja me COVID-19, shtyhet gjyqi për shqyrtimin e padisë së

Shtyhet seanca ne Gjykatën Administrative për shqyrtimin e padisë së një prej kandidatët për BKH. Ai paditi komisionin e vlerësimit dhe drejtuesen e Byrosë Kombëtare të Hetimit, Aida Hajnaj për ‘shpërdorim detyre’ dhe ‘falsifikim dokumentesh’.

Paditësi u skualifikua nga gara pasi nuk kaloi testin fizik. Shkak për shtyrjen është bërë mungesa e gjyqtares Elda Vrioni, e cila është e infektuar me Covid-19. Ndërkohë në seancë mungonin edhe pala paditëse.

Në Gjykatën Administrative do të shqyrtohen edhe 3 paditë e kandidatëve te tjerë që u skualifikuan nga gara për BKH.

ME TE LEXUARAT