Bilanc i zi në Greqi, 43 viktima dhe mbi 2 mijë infektime në 24 orë

Kosovë&Rajon
Bilanc i zi në Greqi, 43 viktima dhe mbi 2 mijë infektime në 24

Ditën e sotme në Greqi janë regjistruar 2,751 raste me Covid-19, ndërsa 43 qytetarë e kanë humbur jetën si pasojë e Covid-19.

Me shtimin e shifrave të ditës së sotme në Greqi, që prej fillimit të pandemisë janë regjistruar në total 909 njerëz.

Ndërkohë që prej fillimit të emergjencës shëndetësore deri më tani janë shënuar të 63,32 infektuar.

Sipas të dhënave që prej fillimit të pandemisë deri më tani në Greqi kanë fituar betejën me sëmundjen vdekjeprurëse persona sakaq të tjerë ndodhen në gjednje të rëndë për jëtën.

ME TE LEXUARAT