Ankimoi përjashtimin për 15 vite nga sistemi i drejtësisë, KPA lë në fuqi vendimin për gjyqtaren Arjana Fullani

Aktualitet
Ankimoi përjashtimin për 15 vite nga sistemi i drejtësisë,

Komisioni i Pavarur i Apelimi ka vendosur sot që të lërë në fuqi vendimin e KPA-së, për përjashtimin nga radhët e sistemit të drejtësisë të Arjana Fullanit.

Kjo e fundit ankimoi vendimin për përjashtimin e saj për 15 vite nga sistemi i drejtësisë, gjë që u hodh poshtë.

Sipas KPA-së, në momentin e hyrjes në fuqi të ligjit për vetingut, Fullani ishte gjyqtare ndërsa shton se vendimi i KPK është i drejtë dhe duhet të lihet në fuqi.

ME TE LEXUARAT