Nga nesër Shqipëria në mbyllje të pjesshme, zbulohet gjoba për ata që e shkelin

Aktualitet
Nga nesër Shqipëria në mbyllje të pjesshme, zbulohet gjoba

Nga nesër kush thyen orën policore të ndalim qarkullimit 22:00- -6:00 do të gjobitet.

Siç bëjnë me dije burimet, bazuar tek akti i ri normativ gjoba do të jetë 100 mijë lekë të vjetra ose 10 mijë lekë të reja.

Kujtojmë se vendimi erdhi nga Komiteti Teknik dhe lëvizja do lejohet vetem per arsye shendetësore, pune apo shkaqe të tjera të përligjura.

Masë tjetër është kufizimi i aktivitetit të lokaleve dhe restoranteve nga ora 22.00 deri ne 06.00 te mengjesit ndërsa vendoset edhe që administrata të punojnë online duke shmangur kontaktet fizike.

ME TE LEXUARAT