Akademiku Artan Fuga infektohet me COVID: Pas 17 ditësh ka qenë e...

Aktualitet
Akademiku Artan Fuga infektohet me COVID: Pas 17 ditësh ka qenë e...

Akademiku i njohur Artan Fuga është infektuar me koronavirus, por duket se pas 17 ditësh i shtruar në spital ai e ka marrë veten.

Fuga falenderon miq e kolegë, por edhe mjekët që ju gjendën pranë, ndësa shprehet se pas 17 ditësh nuk do donte kurrë t’i rikthehej situata që ka kaluar.

STATUSI I PLOTE

Pas 17 ditësh kur ka qenë e pamundur të komunikoj për shkaqe të kuptueshmë në ditët tona, rikthehem në komunikim me shpresë dhe besim se nuk do të rikthehem më atje nga ku po rikthehem!

Falenderoj pa masë dr. Arian Harxhi, si edhe të gjithë miqtë që nuk m’u ndanë asnjë cast, kolegë, mjekë, të afërm, të njohur e të panjohur, që na ndihmuan me gjithçka mundën dhe kishin.

Përulem!

ME TE LEXUARAT