Ku ishte Donald Trump në momentin kur media njoftoi fitoren e Joe Biden

Bota
Ku ishte Donald Trump në momentin kur media njoftoi fitoren e Joe Biden

Pak caste pasi rrjetet mediatike, përfshirë CNN, njoftuan fitimin e garës presidenciale për Joe Biden, Presidenti Trump me anë të një deklarate nga zëdhënësit e fushatës së tij elektorale se Biden “po nxiton të paraqitet në mënyrë të gabuar si fitues”, dhe ta quajë garën “shumë larg nga e përfundimi”.

Deklarata thotë se beteja ligjore e fushatës do të fillojë të hënën:

“Duke filluar nga e hëna, fushata jonë do të fillojë ndjekjen penale të çështjes sonë në gjykatë për të siguruar që ligjet të përkrahen plotësisht dhe fituesi i ligjshëm të jetë ulur.”

“Unë nuk do të pushoj derisa Populli Amerikan të ketë numrin e ndershëm të votave që meriton dhe që Demokracia kërkon”, thotë Trump në deklaratë.

Por ku ishte Donald Trump kur doli rezultati i zgjedhjeve? Vështirë për ta besuar, por sipas BB, ai ka qenë në fushën e tij të golfit në Sterling, Virginia, pasi ishte larguar nga Shtëpia e Bardhë më herët sot. Prej andej, ka lëshuar edhe deklaratën e tij ku akuzoi për vjedhje votash.

ME TE LEXUARAT